Apartma v klasičnem preprostem slogu v Taipeiju

Apartma naravnega lesa se nahaja na dvaindvajsetem nadstropju stavbe v poslovni četrti Taipei. Projekt, ki ga izvaja KC Studio. Pogled z vseh oken v apartmaju je dodatni bonus. Delo s površino devetdeset kvadratnih metrov in nizke stropove so oblikovalci zravnali linije in namestili gladek prehod iz kuhinje v steno dnevne sobe z izdelanim sistemom za shranjevanje.

Homogenost uporabljenih materialov vizualno povezuje sobe. Bodite pozorni na kuhinjski otok, ne služi le kot središče za kompozicijo; gladek ovin gre v jedilno mizo, ki se vrti v vesolju.

Barvna paleta je precej podobna - različni odtenki sivih, v kombinaciji z lesenimi površinami.

Za dodatno osvetlitev se v predelu med dnevno sobo in spalnico odpira odprtina, zaradi katere lahko svetloba pride iz ene sobe v drugo.

Orta v spalnici je v kombinaciji steno, ki deli sobe.

Oglejte si video: The Rich in America: Power, Control, Wealth and the Elite Upper Class in the United States

Pustite Komentar