Preprosto stanovanje v New Yorku postane svetlo podstrešje

Pin
Send
Share
Send

CHUA so bili najeti za preoblikovanje 74 kvadratnih metrov ravni apartmajev iz tesnih povojnih stanovanj na zgornji strani West Manhattan na svetlo in prostorno podstrešje. Prvi korak je bilo uničenje dveh majhnih spalnic, ki se je začelo z odstranjevanjem obstoječih sten spalnice in zamenjavo z drsnimi vrati od tal do stropa. Nova vrata omogočajo najemniku, da spremeni prostor po potrebi iz bolj zasebnih enosobnih apartmajev do dvojne za vse večjo družino.

Z ohranjanjem barvne palete preprosto v mat črni, oreh, bela in globoko modra, oblikovalci zagotavljajo doslednost, ki ustvarja občutek kohezije. Vsi kuhinjski aparati so prikriti za mizo po meri orehov. Pulti, podlage in zgornje omare so izdelani iz 100% recikliranega kompozitnega materiala (papirna vlakna in oljni katran), medtem ko so tla izdelana iz brušenega bisernega pearl.

Da bi se notranjost navznoter navznoter razširila, se gladko preide v dnevno sobo in maksimira naravno svetlobo.

Za dodatno skladiščenje so bile razvite porobljene police po meri in okvirjanje vrat na teraso.

Črne luči so bile uporabljene v kopalnici, da se ujemajo z zdraviliščem.

Pin
Send
Share
Send

Oglejte si video: Words at War: White Brigade / George Washington Carver / The New Sun (April 2020).